CO-TECH tekniker søges til Renault

Vi er i en rivende udvikling som autoriseret Renault forhandler, og som et led i udvidelsen af vores aktiviteter, søger vi en erfaren Renault CO-TECH tekniker.

Kort om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er en dynamisk bilvirksomhed i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup og Roskilde. Som autoriseret Toyota og Renault forhandler, hører vores virksomhed til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. I vores virksomhed er der højt til loftet, og vi hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt.


Stillingen

Det er et krav at du har stor erfaring med mekanisk arbejde på Renaults modelprogram. Vi forventer at du har gennemført næsten alle Renaults CO-TECH uddannelser. Du er god til at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde.


Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Preben Stubbe på tlf. 44 97 21 70.
Ansøgning og CV bedes du sende pr. e-mail til preben@stubbe.dk. Skriv ”Renault tekniker” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest.
Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os på www.stubbe.dk

 

Kontaktperson

Preben Stubbe

Adm. Direktør

Tlf: 44972170

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK