Branchekendt erhvervssælger

Stillingen

Vi søger branchekendt erhvervssælger til vor salgsafdeling i Måløv. Du kommer til at arbejde som en del af et dedikeret Erhvervsteam med salg og Leasing af bilmærkerne Toyota & Renault sammen med vor Erhvervschef.

Du får store muligheder for selv at skræddersy indholdet i Leasing- & serviceaftalerne med vore kunder og skabe dine egne tætte kunderelationer med både nye og eksisterende kunder af huset.

Vores dedikeret Erhvervsteam er placeret ”BackOffice” hvor der ro til opsøgende salg og håndtering af aftaler. Herudover får du mulighed for at benytte vore salgskontorer i butikken når der betjenes kunder.

Vi er i alt 8 sælgere i Måløv-afdelingen og du vil få ansvaret for vor proaktive opsøgende salg som er en vigtig del af jobbet. Herudover vil du naturligvis være med til at rådgive de Erhvervskunder der besøger os vedr. salg/leasing af nye- & brugte person-/varebiler.

Personprofil

Du brænder for at skabe tætte, loyale og langvarige kunderelationer. Du sætter en ære i at rådgive kunden bedst muligt og afdække behov og evt. udfordringer fra start for at præsenterer den rigtige løsning for kunden. Du struktureret og omhyggelig med papirarbejdet – og skarp under forhandlinger.
Du kan håndværket og er vant til at arbejde selvstændigt og arbejder målrettet på at afslutte dine arbejdsopgaver i prioriteret rækkefølge. Du er glad, udadvendt og kontaktskabende, ansvarsbevidst, resultatorienteret, flittig og energisk. Du har god erfaring med erhvervssalg i bilbranchen og med opsøgende salg. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre i et spændende miljø, og er parat til at give dig selv 110 % for at skabe tilfredse & loyale kunder.

Arbejdsforhold og muligheder

Du tilbydes en plads på et professionelt team, der på alle pladser beskæftiger erfarne og dygtige branchefolk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner og fremtidig karriere. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabilordning og sundhedsforsikring. Tiltrædelse snarest mulig. Se evt. mere om os på vor hjemmeside www.stubbe.dk.

Virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et familieejet og ledet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 48 år og Renault de seneste 9 år. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål. Vi beskæftiger et professionelt hold på i alt 100 medarbejdere.

Ansøgning. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt pr. mail frm@stubbe.dk senest d. 31/3-2020.

Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan rettes til Erhvervschef Frederik Møller på tlf. 40 53 53 40. Vi indkalder løbende de ansøgere, som vi finder kvalificerede til samtaler og stillingen kan derfor blive besat inden fristens udløb. Vi glæder os til at høre fra dig.

Frederik Møller

Erhvervschef

Tlf: 44749052

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK