Top View Photo Of Clover Leaves 158780 (1)

Miljøpolitik

Hos Stubbe passer vi på miljøet.

Vi har en målsætning om at være et mønstereksempel på en virksomhed med øje for miljøet.

Hos Stubbe bestræber vi os på at være en virksomhed, der som et minimum altid efterlever de love, regler, vedtagelser og bindende forpligtelser, der findes på miljøområdet.

Vi arbejder derfor også på at nedbringe mængden af miljø- og sundhedsfarlige stoffer i det daglige virke samt aktivt forebygge forurening og sikre løbende forbedringer.

Det er vores målsætning altid at søge efter produkter og arbejdsmetoder, der tilgodeser medarbejdernes daglige arbejde samt miljøet omkring os. 

Det gælder både de produkter, vi benytter og sælger i det daglige, vores energi- og vandforbrug, bortskaffelse af affald, emballage m.m.

Vi er derfor også for 12. år i træk certificeret ud fra ISO14001-standarden, som er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

Hos Stubbe mener vi nemlig, at vi som virksomhed har et ansvar for at indtænke bæredygtighed i vores aktiviteter. Som eksempel på vores arbejde med og for miljøet er vores energiforbrug mindsket med 16% på bare 5 år - til trods for at virksomheden er vokset.