Covid19 Shutterstock Fotor

Info om COVID-19

Opdateret: 15.06.2021

Hos Stubbe tager vi COVID-19-situationen alvorligt, og vi følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Da trivsel, sikkerhed og sundhed er afgørende for os, har vi igangsat forskellige initiativer, som skal sikre dette blandt vores medarbejdere og gæster. 

Begge vores bilhuse er tilbage til normale åbningstider - det vil sige, vi har igen aftenåbent på værkstederne, og at vi er klar til at byde dig trygt velkommen hos Stubbe. Det første du møder ved dit besøg er vores håndspritstationer med tilhørende desinficerende servietter ved alle indgange. 

      For at passe på dig og vores medarbejderes gør vi brug af følgende initiativer:

  • Vi har opdelte kundeområder med stor fysisk afstand, således at der ikke forekommer forsamlinger på mere end hvad der anbefales.

  • Alle ansatte, som er i kontakt med gæsters biler, benytter enten nitril-engangshandsker eller håndsprit før og efter ekspedition samt der benyttes rat- og sædeovertræk og mundbind.

  • Der er opstillet håndsprit flere steder i vores afdelinger.

  • Vi holder øget fysisk afstand til gæster og medarbejdere.

  • Vi giver ikke længere hånd.

  • Der er opsat plexiglasplader mellem medarbejdere og gæster.

  • Ved reparation af bil kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.

  • Som et alternativ til fysisk fremmøde tilbyder vi, at du kan få en videofremvisning af vores biler direkte på telefonen. 

      Skulle du fortsat være utryg ved situationen, kan vi i nogle tilfælde tilbyde at afhente bilen på din hjemmeadresse så vidt, det er muligt.

      Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Book videofremvisning

Som et alternativ til fysisk fremmøde tilbyder vi hos Stubbe, at du kan få en videofremvisning af vores biler direkte på telefonen.

Her kan du både få fremvist modeller, funktioner, udstyr, stille spørgsmål mm.

Klik på knappen ''Book videofremvisning'' nedenfor og udfyld formularen, så kontakter vi dig.