Renault Pro+

Leder du efter et globalt og skræddersyet svar på behovene i dit erhverv? Få mere at vide om Renault Pro+, vores udvalg af varevogne og løsninger, der er designet for at leve op til alle dine erhvervsmæssige behov.
Hos Stubbe er intet umuligt, og vi gør en dyd ud af at sikre, at dine behov bliver opfyldt, så du kan gøre dit arbejde bedre - hver dag.
Vi ved, at et køretøj som er skræddersyet ud fra dine behov, kan lette dit arbejde og derved højne din effektivitet.
Vi har stor erfaring med salg og leasing af køretøjer til erhvervslivet i alle brancher som f.eks. tømrer, VVS, elektriker, maler, murer, hjemmepleje, landinspektører m. fl.
På billederne her kan du se en række eksempler på løsninger til tidligere kunder, og nedenfor kan du læse meget mere om opbygninger og finansiering.
 

 AFTENÅBENT 
Husk at vores serviceværksted har aftenåbent helt frem til klokken 24:00 fra Mandag-Torsdag. Se yderligere åbningstider nedenfor.

Landinspektør

Landinspektør

Handicapbus

Gartner

Hjemmepleje

Mandskabsvogn

Tømrer & snedker

Gartner

Mandskabsvogn

Opbygninger

Hos os behøver en varevogn ikke bare at være en tom kassevogn/van – Vi kan levere færdige produkter med alt den indretning du har brug for - så din bil er klar til brug fra "dag 1".
Det kan f.eks. være skræddersyede reolindretninger, LED-lys og beklædninger i varerum, reklamer, fyr, træk, vinterhjul, blink osv.
Vi tilbyder mindre og mellemstore virksomheder udvikling af konceptbiler og aftaler som kan genbestilles i fremtiden, hvis nye behov skulle opstå. Denne mulighed gør det nemt at tilpasse sin vognpark, så den passer til virksomhedens aktuelle situation.
Herudover har vi i mange år også beskæftiget os med specialopbygninger til f.eks. transportbranchen, gartnere, landmålere, kommuner, flådekunder m. fl.
Det kan være chassisbiler hvor vi laver lad-opbygning efter kundens ønsker – f.eks. knæklad til gartneren, tiplad til entreprenøren, alu-kasser med hydraulisk lift til transportvirksomheden, mandskabsvogne til ”sjakket” evt. med montering af kran, værkstøjkasser og arbejdslys på lad, eller noget helt andet. 
Vi ved, at et køretøj som er skræddersyet ud fra dine behov, kan lette dit arbejde og derved højne din effektivitet.


Finansiering

Hos Stubbe tilbyder vi det, vi mener er markedets bedste finansieringsløsninger, hvor vi lægger særlig vægt på: fleksibilitet, valgfrihed og økonomi.
Vi har selv det fulde rammeansvar for alle de erhvervsleasingaftaler vi i fællesskab indgår med finansieringsselskabet og kunden. Dette giver os fuld beslutningsret over indholdet i aftalerne, og betyder at vi kan tilbyde fleksibilitet og valgfrihed udover det sædvanlige. Det gælder både fra start når aftalerne indgås, undervejs, og når de skal afsluttes. Vi kan derfor tilbyde en finansieringsløsning som passer til netop dit behov.
Det betyder at vi er her for at hjælpe dig - såfremt der opstår nye behov hos dig og din virksomhed. Ønsker du at skifte bilen ud undervejs,har vi altså mulighed for at hjælpe dig.
Hos Arne Stubbe Automobiler A/S kan du ikke kun vælge at tegne din leasingaftale som enten finansiel eller operationel leasing, vi har også en unik tredje mulighed. Ved den tredje mulighed får du en operationel aftale med en 100% valgfri købsoption når aftalen udløber. Det betyder, at du enten kan vælge at aflevere bilen retur til os, eller købe den fri til optionsprisen som du kender fra start. Du kan altså vente med at træffe din beslutning til din aftale udløber, og så træffe dit valg ud fra din virksomhedens nuværende situation , bilens stand og om du syntes det et godt køb. Når du tegner aftalen kan du endda være med til beslutte niveauet på optionsprisen, den månedlige ydelse samt ønske om forudbetaling og serviceaftale. Det er det, vi kalder markedets bedste finansieringssløsning!
Såfremt du ønsker almindeligt køb, eller køb med almindeligt lån i form af erhvervsfinansiering, tilbyder vi naturligvis også dette. 

Kontakt en af nedenstående medarbejdere, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne som erhvervskunde hos Stubbe, eller brug knappen nedenfor, så ringer vi dig op.

Åbningstider

Salgsafdeling

Mandag-Fredag: 09.00-17:30

Lørdag: Lukket

Søndag: 11:00-15:00

 

Serviceværksted

Mandag-Torsdag: 7:30-24:00

Fredag: 7:30-15:00

Lørdag-Søndag: Lukket

Skadescenter

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-15:00

Lørdag-Søndag: Lukket

 

Reservedele

Mandag-Torsdag: 7:30-16:00

Fredag: 7:30-15:00

Lørdag-Søndag: Lukket

Ferie og Helligdage

I påsken holder salgsafdelingen åben:

Søndag påskedag lukket

Mandag 2. påskedag fra kl. 11:00-16:00

I sommerperioden (uge 27-32) lukker værkstedet klokken 15:30

I julen holder vi lukket:

Fra og med tirsdag d. 24/12 til og med torsdag d. 26/12

Kontaktpersoner

Ballerup/Måløv

Roskilde

Peder Klink

Erhverv- & Privatsalg

Tlf: 44749050

Tobias Enselmann

Erhverv- & Privatsalg

Tlf: 44749064

Frederik Møller

Erhvervschef, Flåde- & Kommunesalg

Tlf: 44749052

Claus Pihl

Erhverv & Privatsalg

Tlf: 46330414

Jonas Krogh-Jensen

Erhverv & Privatsalg

Tlf: 46330413

Kim Dall

Salgschef, Flåde- & Kommunesalg

Tlf: 46330410

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK