Ny Dacia Sandero

Ny revolutionerende Dacia Sandero

De seneste 15 år har Dacia sat sit meget markante præg på bilverdenen. Nu kommer tredie generation af bestselleren Sandero og Sandero Stepway.

Sandero byder på nye toner!

Ikke færre end 24.491 Dacia. Så mange Dacia kører der netop nu rundt i Danmark – og kigger man ud i Europa, slog mærket sidste år rekord med ikke færre end 737.000 solgte biler.

Og nu er der godt nyt til alle Dacia fans - og alle de andre, der er på udkig efter en ny bil, men ikke ønsker at bruge en formue på det. Tredje generation af Dacia Sandero og Sandero Stepway er nemlig netop blevet afsløret.

Smart, simpelt og pålideligt!

Dacia Sandero vil indtage segmentet igen!

Designet taler jo for sig selv, men det der for alvor er tydeligt er, at bilen nu er blevet mere strømlinet i designet, hvilket skyldes en lavere taglinje og en mere skrå forrude, samt bredere hjulafstand

Som med den nuværende Sandero kan man naturligvis også få versionen i den populære Stepway version. Her er der højere frihøjde og et design, der understreger, at dette er en rigtig crossover.

Den nye Stepway adskiller sig endnu mere fra den normale Sandero end forgængeren, og det ser man med det sammen. Kølerhjelmen er anderledes, der er tågelygter og kølergrillen gør den til helt sin egen.

 

Value for money!

Selvom modellen bygger bro til forgængerne med praktiske løsninger, så er tredje generation et designmæssigt tigerspring. Og det uden at gå på kompromis med Dacias DNA – nemlig simpelt og pålideligt.

Fra en enkelt model til en helt modelrække – det er historien om Dacia de seneste 15 år, hvor Dacia har skabt sig en helt unik placering i det automotive univers. Ikke færre end 6.5 mio kunder har købt Dacia, og Sandero, der nu kommer i tredie udgave, har været den bedst sælgende bil i sit segment i Europa – når man udelukkende kigger på privatkøb. Herhjemme er der solgt mere end 4800 styks af modellen.

Dacia Sandero Streetway
Dacia Sandero Streetway

Allerede på vejene i 2021

Vi forventer den nye Sandero og Sandero Stepway til Danmark i begyndelsen af det nye år – endnu er priserne på det danske marked ikke klar.

Dacia Sandero Streetway
Dacia Sandero Streetway
Dacia Sandero Streetway