Dacia Spring Electric (2)

Ny Dacia Spring Electric

Er du klar på Dacias revolutionerende Elbil?

Den helt nye Dacia Spring Electric markerer begyndelsen på en ny æra af overkommelig elektrisk mobilitet for alle, bakket op af Groupe Renaults 10 års erfaring og ekspertise som en førende aktør inden for elektrisk mobilitet.

Dacia Spring Electric

DACIA i en ny rEVolution

Vi kan endelig løfte sløret for et af årets største nyheder fra DACIA.
Nu kan du glæde dig til en smart, robust, praktisk… og elektrisk. For nu kommer Spring Electric!
DACIA byder på en bybil, der kombinerer Dacia mærkets kerneværdier med fordelene ved en 100 % elektrisk motor. Nyd en glidende og stille kørsel uden motorstøj eller andre ubehagelige vibrationer under dine køreture rundt omkring i byen og i forstæderne.

Med sit 26,8 kWh batteri*** hjælper den helt nye Spring Electric dig med at tilbagelægge en rækkevidde på op til 230 km* WLTP. Op til 6 dages bykørsel uden at være nødt til at lade din bil op!

Elbilen der tager markedet med storm!

Dacia Spring Electric

Elektrisk, stressfri!

Er det på tide at strække benene og holde en pause? Så genoplad energien i både krop og bil!
Du kan lade din helt nye Spring Electric op derhjemme ved et almindeligt elstik eller installere boks på væggen. Her kan du i ro og mag lade bilen helt op derhjemme på 4 timer 27 minutter.
Er der behov for en kortere pause? Så kan du gøre brug af en DC-ladestander (ekstraudstyr) kan du oplade op til 80% af batteriet på kun 50 minutter.

Ønsker du at forberede kabinens temperatur, tjekke dit batteri niveau eller starte/standse opladningen? Brug din MY Dacia mobilapp til at fjernstyre din rækkevidde for endnu mere komfort og enkelthed.

Design, som bryder alle reglerne

Er du klar til at kaste dig ud i den urbane jungle? Stærke linjer, kompakte dimensioner, ny Dacia lyssignatur, tagbøjler, 14” diamantpolerede fælge, undervognbeskyttelse bag på bilen og stor frihøjde… Den helt nye Spring Electric kombinerer en bybils smidighed med en SUV’s robusthed, samtidig med at den gør sig bemærket med sit eventyrlystne look.

Den helt nye Spring Electric er måske lille, men den er også rummelig med 4 komplette sæder og et modulopbygget interiør. Den giver dig også det bedste lastvolumen i sit segment med sit rummelige bagagerum (280 liter*) og sammenklappelige bagsædebænk. Så smart!

Dacia Spring Electric

En nem oplevelse om bord

Bedre kørselsforhold og forenklet manøvrering i dagligdagen – Vort udstyr er designet til at give dig en praktisk og komfortabel oplevelse om bord. Det omfatter MEDIA NAV-multimediasystemet og 7” touchskærmen udstyret med Android Auto™ og Apple CarPlay™, kompatibel smartphone afspejling såvel som Bluetooth®, 3,5” farveskærm i instrumentbordet, bakkamera, parkeringssensor bag, elektrisk servostyring, el-ruder for og bag, låsning af bil på afstand, aircondition osv.

Kommer i 2021.