Dacia Service 4+ til kun 1.395 kr.

Det allerbedste service til din Dacia over 4 år

Høj kvalitet

Med Dacia Service 4+ hos Stubbe får du et kvalitetsservice, udført af en autoriseret tekniker, der kender din Dacia fra frontlogo til baglygte.

Gratis vejhjælp

Med et Dacia Service 4+ hos Stubbe får du intet mindre end et helt års gratis vejhjælp i hele Danmark efter det udførte arbejde!

Budgetpris

Prisen er lav på Dacia Service 4+ fordi, at vi hos Stubbe mener, at du ikke behøver betale mere, bare fordi du får det bedste service på markedet.

Dacia Service 4+ 

Hos Stubbe går vi meget op i at vores kunder er tilfredse, når de går herfra! Derfor laver vi ikke andet arbejde på din bil udover det, vi har aftalt på forhånd. Vi kontakter dig naturligvis først!

Har du svært ved at forstå din regning efter bilen har været på vores værksted? Så hjælper vi dig også hjertens gerne.

Når din Dacia er på værksted hos os, tager vi dig i hånden hele vejen – så behøver du slet ikke bekymre dig om uforudsete regninger.

Dacia Duster

Hvorfor er Dacia Service 4+ til ældre biler?

Når du bliver ældre så anbefaler lægen, at du spiser godt med vitaminer og kosttilskud, der kan holde dig frisk og dine led velsmurte. 
Det samme gælder din bil.

Når din Dacia bliver 4 år og op efter, så er det vigtigt, at du passer godt på den, og får drivkraften smurt samt givet den et frisk pust.

Vores dygtige mekanikere, med mange års erfaring, sørger for at gennemgå din Dacia, så du kan køre problemfrit mange år endnu. 

Derfor anbefaler vi et Dacia Service 4+ til kun 1.395 kr.