Information om Coronavirus

Vi har søsat en række initiativer, så du fortsat trygt kan benytte dig af vores services

*Vi vil løbende holde jer opdateret her på siden*. Senest opdateret 16. april kl. 11:10

Kære gæst.

Hos Stubbe tager vi situationen meget alvorligt, og vi følger derfor til enhver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til Coronavirus.
Da trivsel, sikkerhed og sundhed er afgørende for os, har vi søsat forskellige initiativer, som skal sikre dette blandt vores medarbejdere og gæster.
Begge vores bilhuse kører derfor, som de plejer - dog med ændrede åbningstider. Det betyder, at du trygt  fortsat kan handle bil eller få repareret din bil hos os.
For at sikre din og vores medarbejderes sikkerhed gør vi brug af følgende initiativer:

 Vi har opdelte kundeområder med stor fysisk afstand, således at der ikke forekommer forsamlinger på mere end 10 personer.
 Alle ansatte, som er i kontakt med gæsters biler, benytter enten nitril-engangshandsker eller håndsprit før og efter ekspedition og der benyttes rat- og sædeovertræk.
 Der er opstillet håndsprit flere steder i vores afdelinger.
 Vi holder øget fysisk afstand til gæster og medarbejdere.
 Vi giver ikke længere hånd.
 Ved reparation af bil kan du blot stille din bil og aflevere nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.
 Som et alternativ til fysisk fremmøde tilbyder vi, at du kan få en videofremvisning af vores biler direkte på telefonen. 

Har du nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 44 97 21 70 (Måløv) eller 46 33 04 00 (Roskilde), så finder vi en løsning.
Skulle du fortsat være utryg ved situationen, kan vi i nogle tilfælde tilbyde at afhente bilen på din hjemmeadresse så vidt, det er muligt.

 

Book værkstedstid

                   

                             

Du kan fortsat trygt få repareret din bil hos os

                          

✅ Alle ansatte, som er i kontakt med gæsters biler, benytter enten nitril-engangshandsker eller håndsprit før og efter ekspedition og der benyttes rat- og sædeovertræk.

✅ Stil blot din bil og aflevér nøglen i vores nøgleboks – herefter sørger vi for, at bilen laves i henhold til den aftale, som vi har med dig.
 
✅  Er du fortsat utryg ved situationen, kan vi i nogle tilfælde tilbyde at afhente bilen på din hjemmeadresse så vidt, det er muligt. Ring til os, så finder vi en løsning sammen.

               

Book videofremvisning

                  

✅ Som et alternativ til fysisk fremmøde tilbyder vi, at du kan få en videofremvisning af vores biler direkte på telefonen. 

✅ Her kan du både få fremvist modeller, funktioner, udstyr mm.

✅ Brug blot formularen "Book prøvetur/videofremvisning", så kontakter vi dig.

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK